15 ani de experienta si servicii de calitate

Boala cardiovasculara reprezintă una din problemele majore de sănătate din tara noastra. Importanța identificării și evaluării factorilor de risc și a bolilor cardiovasculare, precum și abordarea terapeutică atât în scop profilactic, dar și in scop curativ ne determina sa incercam sa oferim fiecaruia dintre pacienții noștri asistență medicală de calitate prin serviciile pe care le oferim. Va stăm la dispoziție cu profesionalism și dăruire pentru evaluarea, diagnosticarea și tratamentul bolilor cardiovasculare.

Sanatatea dvs. reprezinta prioritatea noastra numarul unu!

Dotarea cu aparatura medicala moderna completează examinarea clinică a pacientului, electrocardiograma, ecocardiografia, ecografia transtoracică, monitorizarea holter si testul de efort aducând informații suplimentare extrem de utile in definitivarea diagnosticului, stabilirea lui și ulterior urmărirea tratamentului adecvat. Centrul nostru de cardiologie vine în întimpinarea nevoilor medicale ale pacienților prin evaluarea in condiții ambulatorii din punct de vedere cardiologic și stabilirea unei scheme individualizate de tratament.

Cronologic, centrul nostru medical a fost infiintat in anul 2004, serviciile initiale fiind cele de ECG si consultatie. Ulterior, dorind sa reprezentam o alternativa prompta la serviciile de sanatate publica am diversificat investigatiile oferind pacientilor si posibilitatea efectuarii examenului ecocardiografic transtoracic si ecografia vasculara carotidiana, arteriala periferica si venoasa.

Odata cu inceputul anului 2014 am adaugat in lista serviciilor noastre: monitorizarea Holter de tensiune arteriala, monitorizarea Holter ECG si testarea de efort. In aceste conditii, in cadrul cabinetului nostru, putem realiza o investigatie complexa si completa din punct de vedere cardiologic a pacientilor.

Dr. Liliana Adriana Vâtcă

• Medic primar cardiolog
• Doctor in stiinte medicale – Universitatea de Medicina si Farmacie Cluj-Napoca
• Competenta in ecocardiografie transtoracica
• Competenta in ecocardiografie transesofagiana si ecografie vasculara
• Examenele de obtinere a competenetelor sustinute si promovate la Universitatea de Medicina si Farmacie Cluj-Napoca

Inchide