Intreaga aparatura medicala de testare la repaus, testare la efort, holter EKG, monitorizare presiune arteriala si spirometrie utilizata in cadrul unitatii noastre este furnizata de BTL Romania. Software-ul BTL CardioPoint permite compararea înregistrarilor EKG, transmiterea lor catre alte calculatoare din retea si exportarea catre alte sisteme medicale.
Modul simplu de operare al echipamentelor alaturi de profesionalismul echipei de vanzare si service a BTL Romania au contribuit decisiv in alegerea facuta.

ESAOTE este unul din liderii mondiali in dezvoltarea sistemelor de diagnoza cu ultrasunete care prin prezenta pe aceasta piata de mai mult de 30 de ani introduce noile ecografe MyLab™X7, MyLab™X6 and MyLab™X5. Acestea imbogatesc portofoliul de produse al companiei si stabilesc un nou concept al calitatii imaginii ce trece dincolo de usurinta in utilizare, eficienta si flexibilitate.
Beneficiind de sprijinul, experienta si profesionalismul echipei DTL Medical srl am ales sa utilizam in realizarea investigatiilor cardiologice noul model de ecograf Esaote MyLab™Seven a carui tehnologie ne da posibilitatea sa luam cele mai bune si rapide decizii de diagnostic. Ecocardiograful Esaote MyLab™Seven satisface toate exigentele multumita ergonomiei sale si a modului intuitiv in utilizare.

Inchide